U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
home / btc / over ons
 
Over ons

Organisatie

Het Bureau voor Toetsing en Certificering (BTC) toetst en certificeert op het gebied van veiligheidskritische functies en taken in de railinfrabranche.

 
Het BTC organiseert alle examens die vallen onder verantwoordelijkheid van de Stichting railAlert. Het vertrouwen dat u en uw collega's ons hebben geschonken, heeft er toe geleid dat we inmiddels werken voor ongeveer 400 bedrijven waarvoor we per jaar zo'n 3000 kandidaten examineren.

 

De organisatietaak van het BTC omvat:

  • alle railAlert-examens beheren, plannen, administreren en afnemen

  • de examencertificaten uitgeven

  • de certificaathouders registreren

 

De examens die het BTC beheert en organiseert, worden door onafhankelijke commissies gecontroleerd. Hierdoor is objectieve toetsing van uw medewerkers gegarandeerd. Het BTC is door de Inspectie van Verkeer en Waterstaat erkend als onafhankelijk examenbureau.
 

Meer informatie is te vinden in de rubriek veelgestelde vragen en op de afzonderlijke infopagina's van de certificeringstrajecten.
 

Niet tevreden over de organisatie of afname van uw examen?

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om uw examen zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks toch ergens niet tevreden over zijn (denk hierbij aan zaken als de ontvangst op onze locatie, de toezichthouder/examinator, de temperatuur in het lokaal, storende geluiden, enz...), dan zijn wij hier graag van op de hoogte.

 

Wij verzoeken u daarom dan ook vriendelijk uw klacht over de organisatie/afname van uw examen hier in te dienen. Na ontvangst van uw klacht zal één van onze medewerk(st)ers zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen, contact met u opnemen.

 

Klacht over inhoud of bezwaar tegen beoordeling

Voor het indienen van een klacht over de inhoud of een bezwaar tegen de beoordeling van uw examen dient u deze procedure te volgen.