U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / geleidingsysteem / instructiebijeenkomst praktijkbeoordelaar technisch leider baan
Geleidingsysteem:
Instructiebijeenkomst Praktijkbeoordelaar Technisch Leider Baan
Omschrijving

Praktijkbeoordelaars moeten door de Stichting railAlert gecertificeerd zijn.  Door ProRail erkende aannemers kunnen medewerkers met een dienstverband voordragen voor de certificering als praktijkbeoordelaar Technisch Leider Baan (TL-Baan). Een praktijkbeoordelaar heeft minimaal de bekwaamheid van de TL-Baan en heeft een functie als leermeester, praktijkbegeleider, praktijkopleider, systeemspecialist of vakdeskundige.

 

De toelatingsvoorwaarden en de procedure voor het aanmelden van een praktijkbeoordelaar staan beschreven in het certificeringschema Praktijkbeooordelaar TL-Baan van de Stichting railAlert.

 

De instructiebijeenkomst duurt één dag en bestaat uit beoordelingsvaardigheden en -houding en het leren hanteren van het beoordelingsmateriaal.

 

Bij inschrijving dient de werkgever de praktijkbeoordeling voor de taak van praktijkbeoordelaar Technisch Leider Baan via een upload bij BTC in te leveren.

 

Voor het geldig blijven van het certificaat praktijkbeoordelaar Technisch Leider Baan moet jaarlijks minstens één expertbijeenkomst actief zijn bijgewoond.

Duur

De instructiebijeenkomst duurt één dag.

Documenten

Het certificeringschema, het Reglement Beoordeling van vakbekwaamheid, de praktijkbeoordelingslijst en de beoordelingsinstructie kunt u vinden op de website van de Stichting railAlert.

 

Voorbereidingsopdracht
Uiterlijk één week voor de bijeenkomst dient een verplichte praktijkopdracht te zijn uitgevoerd en ingeleverd.

 

Onderdeel      Prijs
  • Instructiebijeenkomst beoordelingsvaardigheden en -houding TLB
  € 961
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
Heb je interesse in het afleggen van dit examen?
Neem dan contact met ons op:

Telefonisch: 033 467 4392
Per e-mail: info@b-t-c.nl