U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / geleidingsysteem / technisch leider baan
Geleidingsysteem:
Technisch Leider Baan
Omschrijving

Met de uitvoering van de veiligheidstaak Technisch Leider Baan (TLB) wordt de veilige berijdbaarheid van de railinfra beoordeeld waarbij expliciet de risico’s ontspoorgevaar, botsinggevaar en aanrijdgevaar (PVR-aspecten) worden beoordeeld.

 

Toelatingsvoorwaarden

Bij de inschrijving van het examen heeft de werkgever vastgesteld dat aan de toelatingsvoorwaarden voldoet. De toelatingsvoorwaarden van de TLB staan vermeld in het certificeringschema op de website van de Stichting railAlert.

 

Onderdelen certificeringstraject

 

Het certificeringschema TLB bestaat uit een praktijk-simulatie examen en een praktijkbeoordeling in de werkelijke praktijk door een gecertificeerde praktijkbeoordelaar TLB.

De kandidaat kan voorafgaand aan de beoordeling vrijblijvend een diagnostische toets op de computer afleggen. Hiermee kan de kandidaat zijn/haar kennisniveau bepalen en actie ondernemen om eventuele lancunes aan te vullen. In de uitnodigings e-mail voor het praktijk-simulatie examen ontvangt de kandidaat een link/inlog voor de diagnostische toets.

De praktijk-simulatietoets wordt afgenomen door een examinator bij Railcenter in Amersfoort.

De praktijkbeoordeling wordt in het bedrijf afgenomen door een gecertificeerd praktijkbeoordelaar. De ingevulde beoordelingslijst kunt middels een upload aanbieden bij BTC.

Duur

Praktijk-simulatietoets:  120 minuten

Bijzonderheden

Klik hier voor de diagnostische toets.

 

Onderdeel      Prijs
  • Praktijksimulatie TL-Baan
  € 881
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
26-04-24 Amersfoort 08:30 - 16:00 0 toon vol
24-05-24 Amersfoort 08:30 - 16:00 0 toon vol
06-09-24 Amersfoort 08:30 - 16:00 0 toon vol
16-09-24 Amersfoort 08:30 - 16:00 0 toon vol