U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / vvw hs / bedieningsdeskundige obi 1500 v
VVW HS:
Bedieningsdeskundige OBI 1500 V
Omschrijving

De informatie, vakbekwaamheidseisen en de toelatingsvoorwaarden voor dit certificeringstraject staan beschreven in de  certificeringsschema’s Bedieningsdeskundige OBI Algemeen en de Bedieningsdeskundige OBI 1500V van de Stichting railAlert. Het certificeringstraject voor de taak Bedieningsdeskundige OBI 1500V bestaat uit de volgende onderdelen:
 

Theorietoets

Het theorie-examen is een multimedia examen bestaande uit 10 vragen. De maximale duur is 45 minuten.
 

Praktijktoets

De praktijktoets wordt afgenomen in het practicum van Railcenter. De opdrachten zijn gebaseerd op verschillende casussen waarbij de praktijk zo goed mogelijk wordt gesimuleerd. De praktijktoets duurt 4 uur.
 

Werkplektoets

De werkplektoets bestaat uit een beoordeling van de geluidsopnames van gesprekken die een BD OBI tijdens reguliere diensten bij schakelhandelingen voert met de Werkverantwoordelijke/Ploegleider en de treindienstleider.
 

Meer informatie over het werkplekexamen is te vinden in de documenten 'Informatie voor de manager' en 'Informatie voor de vakdeskundige EV'. Deze documenten kunt u downloaden op de website van de Stichting railAlert.


Kandidaten dienen binnen één jaar alle onderdelen met positief resultaat af te leggen om in aanmerking te komen voor certificering.

Duur

Theorietoets:              45 minuten
Praktijktoets:              4 uur

Documenten

Het certificeringsschema en het reglement beoordeling van vakbekwaamheid kunt u vinden op de website van de Stichting railAlert.

 

Onderdeel      Prijs
  • Bedieningsdeskundige OBI 1500 V Theorie
  € 128
  • Bedieningsdeskundige OBI 1500 V Praktijk
  € 743
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
Heb je interesse in het afleggen van dit examen?
Neem dan contact met ons op:

Telefonisch: 033 467 4392
Per e-mail: info@b-t-c.nl