U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / normenkader veilig werken / v&g coördinator uitvoeringsfase
Normenkader Veilig Werken:
V&G Coördinator Uitvoeringsfase
Omschrijving

De V&G-coördinator Uitvoeringsfase  is verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de veiligheidsorganisatie t.a.v. arbo-, aanrijd- en elektrocutiegevaar.

Toelatingsvoorwaarden
Voor toelating tot het certificeringstraject geldt dat de medewerker een dienstverband moet hebben met een gecertificeerd werkplekbeveiligingsbedrijf, een gecertificeerd personeelssteller of deelnemer is aan een maatschap die gecertificeerd is als personeelsteller.

Onderdelen certificeringstraject
Het certificeringstraject voor de taak V&G-coördinator Uitvoeringsfase bestaat uit een kennistoets en een praktijkbeoordeling.

 


Kennistoets
De kennistoets bevat vragen over de voorwaardelijke voor de dagelijkse taakuitvoering benodigde kennis. De kennistoets wordt digitaal aangeboden en afgenomen.

Praktijkbeoordeling
De praktijkbeoordeling is een beoordeling van de vakbekwaamheid gebaseerd op het observeren en controleren van de kandidaat tijdens de leer-/werkperiode. De praktijkbeoordeling wordt door een door de Stichting railAlert gecertificeerde praktijkbeoordelaar aan de hand van een beoordelingslijst van railAlert uitgevoerd. Deze beoordelingslijst is te downloaden vanaf de website van railAlert.

De kandidaat mag zijn taak tijdens de leer-/werkperiode van maximaal 12 maanden uitvoeren onder direct toezicht en begeleiding van een voor de veiligheidstaak gecertificeerde en ervaren collega. De kandidaat moet hiertoe aantoonbaar beschikken over een bewijs van slagen van de kennistoets.

Ingevulde en ondertekende beoordelingslijsten dienen digitaal door ingelogde contactpersonen via www.b-t-c.nl  te worden geüpload.

Certificaten
Wanneer bepaalde combinaties van  onderdelen met een positief resultaat zijn afgesloten, ontvangt de kandidaat één of meer certificaten (één certificaat per beveiligingssysteem). Klik hier voor een schematisch overzicht van af te leggen onderdelen/te behalen certificaten.

 

Onderdeel      Prijs
  • Kennistoets VGCU
  € 294,83
  • Praktijkbeoordelingslijst VGCU
  € 54
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
21-02-23 Amersfoort 14:00 - 15:00 0 toon vol
15-03-23 Amersfoort 14:00 - 15:00 3 toon
 inschrijven 
04-04-23 Amersfoort 11:00 - 12:00 5 toon
 inschrijven 
25-04-23 Amersfoort 11:00 - 12:00 6 toon
 inschrijven 
15-05-23 Amersfoort 14:00 - 15:00 6 toon
 inschrijven