U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / draagsysteem / voorman kabelinfra spoorse kabels
Draagsysteem:
Voorman kabelinfra spoorse kabels
Omschrijving

De toelatingsvoorwaarden voor dit certificeringstraject staan beschreven in het certificeringschema Voorman kabelinfra spoorse kabels van de Stichting railAlert.

 

Het certificeringstraject voor de functie Voorman kabelinfra spoorse kabels bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Praktijkbeoordeling

Voor de praktijkbeoordeling voert de kandidaat zijn werkzaamheden als Voorman kabelinfra spoorse kabels in de praktijk uit. De beoordeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd Praktijkbeoordelaar Voorman kabelinfra spoorse kabels van het bedrijf. Bij het beoordelen maakt de praktijkbeoordelaar gebruik van de beoordelingslijst van de Stichting railAlert (zie onderaan bij 'Documenten'). Ingevulde en ondertekende beoordelingslijsten dienen digitaal door ingelogde contactpersonen via www.b-t-c.nl  te worden geüpload.

 

Kennistoets

De schriftelijke kennistoets bestaat uit een aantal vragen over praktijksitiuaties. De onderwerpen die getoetst worden hebben betrekking op de kerntaken van de Voorman kabelinfra spoorse kabels. Deze kerntaken en de bijbehorende eindtermen kunt u vinden in het certificeringschema Voorman kabelinfra spoorse kabels, dat te vinden is op de website van de Stichting railAlert.
 

Kandidaten dienen, om in aanmerking te komen voor certificering, alle onderdelen binnen 6 maanden met een positief resultaat te hebben afgelegd.

 

Het certificaat Voorman kabelinfra spoorse kabels blijft geldig zolang de certificaathouder werkzaam is bij het bedrijf dat hem heeft voorgedragen en aan de voorwaarden wordt voldaan zoals vermeld in het certificeringschema van de Stichting railAlert.

Duur

Schriftelijke kennistoets: 90 minuten

Documenten

Het certificeringschema, de praktijkbeoordelingslijst, de beoordelingsinstructie en het Reglement Beoordeling van Vakbekwaamheid kunt u vinden op de website van de Stichting railAlert.

 

start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
26-03-19 Amersfoort 15:00 - 16:00 1 toon bel ons